Wie zijn wij

De-KozijnenFabriek, opgericht in 2005 door Paul en Joyce de Bruijn, is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige productie van hardhouten kozijnen, ramen en deuren. Dit doen wij met gebruikmaking van de modernste technieken, duurzaam geproduceerd hout voorzien van het FSC keurmerk. Een garantiekeurmerk wat aangeeft dat dit hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Zorg voor het milieu, duurzaamheid, gecombineerd met aandacht voor veiligheid is voor De-KozijnenFabriek in hoge mate bepalend voor de bedrijfsvoering. Gescheiden afvalstromen, een brikettenpers en  zonnepanelen dragen bij aan de doelstelling om zoveel mogelijk energieneutraal te kunnen werken. Zo worden de kozijnen standaard voorzien van milieuvriendelijke, water-gedragen verven en lakken. Naast een grondverfbehandeling kunnen de kozijnen ook worden voorzien van een voorlak-, of aflaklaag in de Ral kleur van uw keuze. Ook het leveren van het bijbehorende glas en het plaatsen hiervan behoort tot de mogelijkheden.

Onze focus op de nieuwste  ontwikkelingen en modernste technieken komt tot uiting in de aanschaf van een computergestuurde onderdelenstraat. Dit in 2019 nieuw geplaatste bewerkingscentrum neemt een prominente plek in binnen ons bedrijf. De flexibiliteit van deze machine biedt ons de mogelijkheid om volledige bewerkingen in één keer te maken en met het gevarieerde gereedschap zowel grote als kleine series te produceren. Door het reeds bestaande machinepark operationeel te houden kunnen we daar de spécialités en het z.g. buitenstandaard op produceren.

Het team van De-KozijnenFabriek bestaat uit een enthousiaste groep mensen die graag met u meedenkt voor een oplossing op maat. Zo wordt elk project gezien als een uitdaging.

Service is een vanzelfsprekendheid voor De-KozijnenFabriek. Persoonlijke aandacht, gecombineerd met professionele werkwijze is hiervoor het beste bewijs. Tevreden klanten: Daar doen we het voor!!

Keurmerken/Certificaten
Wij werken volgens de richtlijnen van KOMO en het politie keurmerk veilig wonen.